Donderdag 8 februari De Sterkste Schakel Trofee 2018

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  08/02/2018
  17:30 - 21:00

  Locatie

  Hampshire hotel – ‘T Hof van Gelre
  Nieuweweg 38
  Lochem
  7241 EW


  ‘De Sterkste Schakel’ is de jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten zijn namelijk genomineerd door andere bedrijven. Tijdens deze avond kunnen de sterkste schakel genomineerden 2018 elkaar leren kennen en de jury ontmoeten. Als locatie zullen we gebruik maken van Hotel – ‘T Hof van Gelre in Lochem, begint om 17.30 uur. U bent welkom met twee personen op deze avond.

  Programma:

  17.30: Ontvangst

  18.30: diner, mogelijkheid om genomineerden te leren kennen

  Rond 21.00: Einde

  Aanmelden

  Indien u bedrijf genomineerd is voor “DE STERKSTE SCHAKEL 2018” en u heeft het vragenformulier aan ons retour verzonden dan bent u beiden van harte welkom.

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering bij agenda invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden.

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -