Donderdag 7 maart De Sterkste Schakel genomineerden bijeenkomst 2019

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  07/03/2019
  19:15 - 22:00

  Locatie

  Landgoed Ehzerwold
  Ehzerallee 14
  Almen


  ‘De Sterkste Schakel’ is de jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten zijn namelijk genomineerd door andere bedrijven. Tijdens deze avond kunnen de sterkste schakel genomineerden 2019 elkaar leren kennen en de jury ontmoeten. Als locatie zullen we gebruik maken van Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen, begint om 19.15 uur. U bent welkom met twee personen op deze avond.

  Programma:

  19.15: Ontvangst

  19.30 tot 20.30: mogelijkheid om genomineerden te leren kennen en tevens vinden de pitches plaats.

  Rond 22.00: Einde

  Aanmelden

  Indien u bedrijf genomineerd is voor “DE STERKSTE SCHAKEL 2019” en u heeft het vragenformulier aan ons retour verzonden dan bent u beiden van harte welkom.

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 60 personen zich aanmelden dit kunt u doen door onderstaand registratie formulier op de site in te vullen na controle ontvangt u van ons automatisch een e-mail ter bevestiging.

   

   

  Reserveren  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -