Donderdag 12 april wandeltocht

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  12/04/2018
  09:00 - 12:30

  Locatie

  Museumcafé De Kribbe
  Weerdseweg 6-A
  Wilp
  7384 CJ


  12 april wandeltocht

  Hierbij wijs ik u graag op een verrassend netwerkevenement van Driesteden BUSINESS. Op donderdag 6 juli krijgt u de gelegenheid om samen met uw hond te netwerken. Ja, dat leest u goed. Museumcafé De Kribbe is dan de uitvalsbasis voor een wandeling met collega-ondernemers en hun trouwe viervoeters. Aan de IJssel, pal bij het voetveer Gorssel-Wilp, staat Museumcafé De Kribbe. Hier wordt het verhaal verteld over de geschiedenis van het oude boerenland, de Wilpse klei. Op het ruime terras is het heerlijk genieten van het weidse uitzicht. Na een wandeling van ruim een uur door de fraaie omgeving, staat na een drankje en een verfrissing voor de honden een uitstekend verzorgd buffet voor u klaar. De Kribbe gebruikt voornamelijk biologische streekproducten. Het meel wordt bijvoorbeeld gemalen in de eigen molen.

  Programma:

  9.00 uur: Ontvangst.

  9.30 tot 10.45 uur: Wandeling met de honden.

  10.45 uur: Even bijkomen met een drankje en een verfrissing voor de honden.

  11.15 uur: Buffet.

  12.15 uur: Afsluiting.

   

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 25 personen zich aanmelden dit kunt u doen door onderstaand registratie formulier op de site in te vullen na controle ontvangt u van ons automatisch een e-mail ter bevestiging.

  U kunt voor dit bijzondere netwerkevenement aanmelden. Special en Premium Members van Driesteden BUSINESS hebben voorrang bij de inschrijving. Aan dit evenement kunnen slechts 20 personen deelnemen, 10 personen met hond en 10 personen zonder viervoeter.

  Voor meer informatie over de locatie verwijs ik u graag naar www.dekribbe.nl

   

   

   

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -