Dinsdag 27 maart De Sterkste Schakel Trofee 2018 / BOB diner

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  27/03/2018
  17:30 - 22:00

  Locatie

  Landgoed Ehzerwold
  Ehzerallee 14
  Almen


  De Sterkste Schakel’ is de jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten zijn namelijk genomineerd door andere bedrijven. Tijdens de feestelijke Finaleavond op dinsdag 27 maart in Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen maakt de jury onder voorzitterschap van Harry Webers de einduitslag bekend. Dit netwerkevenement van formaat dat publicitair volop in de schijnwerpers komt te staan, begint om 17.30 uur.

  Programma:

  17.30: Ontvangst

  18.10: Spreker: Laurens Putter

  Onderwerp: Razendsnel innoveren: OUT OF YOUR BOX!

  De samenleving verandert steeds sneller. Wat vandaag succes heeft kan morgen hopeloos achterhaald zijn. Grote succesformules verdwijnen. Nieuwe concepten in “the free market” verschijnen. Technologische ontwikkelingen, globalisering, regionalisering, verjonging, verandering in koopgedrag: hoe ga jij je succesformule aanpassen aan de nieuwe markt?

  Als je klaar bent voor een nieuwe start, een nieuwe look, een kleine make-over dan is deze workshop iets voor jou.

  Op een creatieve manier verdiepen of verbreden we je aanbod. Zetten je creatieve rechterhersenhelft aan de gang. Laten je meevoeren buiten je kaders, op basis van alles wat je weet en wilt naar nieuwe ideeën en verrassende producten en diensten.

  19.10: Diner

  20.45: Uitreiking Sterkste Schakel Trofee 2018

  21.15: Borrelen

  22.15: Einde

  Aanmelden

  Genomineerden hoeven zich niet aan te melden!

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 100 personen zich aanmelden dit kunt u doen door onderstaand registratie formulier op de site in te vullen na controle ontvangt u van ons automatisch een e-mail ter bevestiging.

   

   

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -