Donderdag 31 januari wijnproeverij in samenwerking met WijnImportLochem

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  31/01/2019
  20:00 - 22:00

  Locatie

  Hampshire hotel – ‘T Hof van Gelre
  Nieuweweg 38
  Lochem
  7241 EW


  Wijnproeverij

  31 januari organiseert Driesteden BUSINESS in samenwerking met WijnImportLochem bij  ‘T Hof van Gelre een wijnproeverij. ‘T Hof van Gelre biedt een fraaie locatie dat gelegen is in Lochem. Een netwerkevent waar in alle rust genetwerkt kan worden. De perfecte gelegenheid om nieuwe zakelijke contacten op te doen en bestaande relaties te bestendigen. De ervaren keukenbrigade van ‘T Hof van Gelre en WijnImportLochem staat garant voor een mooie combinatie van wijn en amuses.

  Ontvangst: 20.00 uur tot 22.00 uur

  Voor dit evenement kunnen slechts 20 personen zich aanmelden

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special, Premium, Corporate Members voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor meer informatie over de locatie en WijnImportLochem verwijs ik u naar de site http://wijnimportlochem.nl/contact/ en http://www.hofvangelre.nl/

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -