Donderdag 26 april BOB evenement

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  26/04/2018
  17:30 - 21:30

  Locatie

  Restaurant ’t Diekhuus
  Bandijk 2
  Terwolde
  7396 NB


  BOB diner

  26 april organiseert Driesteden BUSINESS  bij restaurant “t Diekhuus een BOB diner. Restaurant ‘t Diekhuus biedt een fraaie locatie dat gelegen is aan de IJssel. Een netwerkevent waar in alle rust gedineerd en genetwerkt kan worden. De perfecte gelegenheid om nieuwe zakelijke contacten op te doen en bestaande relaties te bestendigen. De ervaren keukenbrigade van ‘T Diekhuus garant voor een voortreffelijk diner.

  Ontvangst: 17.30 uur

  Workshop : 18.15 uur tot 19.15 uur

  onderwerp: Van social media naar social selling
  Just Connecting –  Martijn Holtes of Richard van der Blom

  De meeste ondernemers en professionals weten het wel. Social media is een niet meer weg te denken onderdeel bij netwerken en zaken doen. Maar hoe zorg je ervoor dat het concreet iets oplevert? Hoe laat breidt je een netwerk uit met relevante contactpersonen? Hoe zorg je dat je top of mind blijft en hoe haal je concreet meer omzet!

  19.15 tot 21.30 uur diner en gezellig een drankje nuttigen.

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 20 personen zich aanmelden.

   

   

   

   

   

   

   

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -