Donderdag 19 december Cognactheek Apeldoorn cognac-proeverij

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  19/12/2019
  19:15 - 22:00

  Locatie

  Cognactheek Apeldoorn
  Koninginnelaan 42
  7315 BT Apeldoorn


  Cognactheek Apeldoorn –  Cognac, Whisky en Meer

  Slijterij de Cognactheek Apeldoorn biedt 260+ cognacs, het grootste assortiment in Nederland. Daarnaast hebben zij de ruimste keuze in whisky (210+) in Apeldoorn. Verder verkopen wij armagnac, calvados, grappa, wodka, gin, jenever, rum, likeuren, wijn, port en pineau des charentes.

  De Cognactheek is een idee van twee vrienden met een gezamenlijke passie voor deze drank. Harold en Erik kennen elkaar sinds 1979, toen Erik verhuisde en zij bij elkaar in de klas kwamen. Het klikte meteen en de vriendschap is door de jaren gebleven. Erik koesterde al enkele jaren een droom om een in cognac gespecialiseerde slijter te beginnen. Vanaf de zomer van 2016 hebben Erik en Harold hun ideeën voor een dergelijke winkel verder uitgewerkt. De Cognactheek is het resultaat. Met de Cognactheek willen zij hun passie voor vooral cognac delen met een breed publiek. Kom eens kijken en proeven!

  À votre santé / Sláinte mhaith / Proost!

  Ontvangst: 19.15 uur inloop

  Cognac-proeverij: 19.30 uur tot 22.00 uur

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat een Special of Premium Member of Corporate Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 15 personen zich aanmelden.

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -