Donderdag 13 februari netwerkevenement op locatie bij FOODDOCK in Deventer

  ?
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  13/02/2020
  17:30 - 20:30

  Locatie

  FOODDOCK
  Zuiderzeestraat 2
  7411 MC Deventer


  WAAROM FOODDOCK?

  Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland. De historische, industriële Zwarte Silo is volledig in te richten naar uw wensen. Fooddock is ideaal bereikbaar met zijn ligging aan de A1 en 500 gratis parkeerplaatsen. De passie voor puur en eerlijk eten en het uitzicht over de haven zijn inclusief.In de foodhal zijn meer dan 10 eigenzinnige food ondernemers te vinden. Onze smaakmakers maken van elk event een feestje. Van de beste burgers tot biologische frieten en van tapas tot mexican-fusion comfortfood. Elke gast krijgt zijn eigen Fooddock-pas met saldo en geniet van zijn of haar favoriete keuken! Met het Pakhuis hebben we onze eigen evenementenruimte die plek biedt aan zo’n 550 gasten. Deze ruimte is volledig af te sluiten, heeft zijn eigen bar, toiletten en is volledig naar uw wensen in te richten.

  Ontvangst 17.30 uur rond 18.00 uur gaan we hapje eten bij de verschillende keukens en het duurt tot maximaal 21.00 uur.

  Voor dit evenement kunnen slechts 15 personen zich aanmelden.

  U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN!

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat een Special of Premium Member of Corporate Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 15 personen zich aanmelden.

  Voor meer informatie over de locatie graag verwijs ik u naar de site https://zakelijk.fooddock.nl/


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -