Gratis uitnodiging dinsdag 5 juni restaurant Amuse

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  05/06/2018
  17:30 - 21:00

  Locatie

  Restaurant AMUSE
  Eperweg 47B
  't Harde
  8084 HB


  Uitnodiging dinsdag 5 juni restaurant Amuse

  “In 1995 kwam onze droom uit:

  Een eigen restaurant!

  Die droom begon bij mij al op 12-jarige leeftijd. Ik wist dat ik kok wilde worden en had al snel baantjes bij lokale gelegenheden. Via de koksopleiding heb ik als leerling in zeer uiteenlopende bedrijven gewerkt. Al deze ervaringen bepaalden onze keuze voor aandacht voor de gerechten en vooral voor de gasten.

  Gelukkig bleek het gastheerschap Vera op het lijf geschreven en deelden wij de droom van een eigen restaurant op de Veluwe.

  In de loop der jaren is Amuse uitgegroeid tot een bedrijf waarin we nog steeds met veel plezier werken. Niet alleen aan de gerechten en uw plezierige avond, maar ook aan de toekomst van ons mooie vak. We zijn daarom leerbedrijf en bieden plaatsen aan stagiaires.

  De afwisseling van het werk én de prachtige omgeving maken dat we hier nog lang willen blijven!

  Met culinaire groet, Pim Kleinrensink “

  Invulling van de avond

  Live cooking op het tuinterras waardoor u gezellig elkaar kunt ontmoeten en in een gezellige ambiance elkaar kunt leren kennen. U behoort 17.30 aanwezig te zijn rond 21.00 uur maken we een eind aan de avond. Het team gaat voor u zijn uiterste best doen om u te verleiden, dat is het leukste gedeelte van het vak. Het personeel en de eigenaren gaan u een plezierige avond bezorgen. Over de vele lokale en regionale producten die u gaat souperen vertellen zij graag ter plekke, zodat u weet wat u eet.

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen op de site hiervoor heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren. Indien u niet kunt inloggen gegevens invoeren en reservering activeren.

  Voor dit evenement kunnen slechts 40 personen zich aanmelden.

  Indien u Member bent (Special Member of Premium Member) hierdoor heeft u voorrang op de genen die zich aanmelden en geen Member zijn.

   

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -