Dinsdag 30 januari Walhallab Zutphen

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  30/01/2018
  17:30 - 21:30

  Locatie

  Walhallab
  Kruittoren 1
  Zutphen
  7201 ML


  Walhallab


  Wij zijn vooral GEEN school

  Wij zijn gasten die weten wat jongeren willen: vooral GEEN school! Haha! Wat wel dan? Nou, lekker aan de slag met het maken van mooie dingen met mensen van jouw eigen leeftijd.

  Het WALHALLAb is de übercoole leer- en werkplaats waar je met coole leraren dingen kan werken aan dingen die op school en thuis bijna nooit kunnen! Wij zijn er trots op dat we een beetje ánders zijn. Dat moeten we wel zijn als je ziet wat we voor je in de aanbieding hebben: een stoere 14e eeuwse Kruittoren en een gigagrote maakplaats.

  Wat we doen?

  Bij ons kan alles

  Er is niets dat niet kan bij ons. Bouw een ultraslimme windmolen van recyclematerialen, een drone,  een vliegtuig, ontwerp een auto, maak meubels, jouw eigen bed of een raft! Eigenlijk vinden we niks gek. Jij hebt een idee? Samen met ons ga je het (leren) maken!

  Omdat het WALHALLAb vaak gevraagd wordt mee te doen aan bijzondere projecten, zie je ook nog eens wat van NL en het buitenland.

  Wat verwachten wij van jou?!

  Inzet, humor en de wil om bijzondere dingen te leren.


  Programma:

  17.30: Ontvangst

  18.00: Spreker Marco Mout eigenaar Walhallab

  18.30: diner

  19.15: Elkaar op een ludieke manier leren kennen dus laat u zich verrassen!

  Rond 20.30: Einde

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn

   

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -