Dinsdag 28 september bedrijfswagentestdag 2021 Pillows Luxe Boutique Hotel Aan De IJssel

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  28/09/2021
  11:45 - 17:30

  Locatie

  Pillows Luxe Boutique Hotel Aan De IJssel
  Worp 2
  Deventer
  7419 AD


  Bedrijfswagentestdag 2021

  Dit evenement behoort tot de meest aansprekende activiteiten van Driesteden BUSINESS. U krijgt de gelegenheid om samen met collega-ondernemers verschillende bedrijfswagens te testen.  Diverse dealers uit de regio verlenen hun medewerking aan dit evenement.

  Het karakteristieke Pillows Luxe Boutique Hotel Aan De IJssel vormt de uitvalsbasis van het auto evenement. Bij de lunch kunt u andere ondernemers leren kenen maar ook de gelegenheid hebt om anderen te ontmoeten. Het zakenmagazine Driesteden BUSINESS doet uitgebreid verslag van dit evenement in editie 5 2021.

  Ontvangst: 11.45 lunch en daarna sturen tot ongeveer 17.00 uur en er wordt op verschillende locaties gewisseld van bedrijfswagen.

  U kunt zich gratis aanmelden door in te loggen op de site of door onderstaand formulier in te vullen!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden.

   

  Reserveren  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -