Dinsdag 26 maart De Sterkste Schakel Trofee 2019

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  26/03/2019
  19:30 - 22:15

  Locatie

  Landgoed Ehzerwold
  Ehzerallee 14
  Almen


  De Sterkste Schakel’ is de jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten zijn namelijk genomineerd door andere bedrijven. Tijdens de feestelijke Finaleavond op dinsdag 26 maart in Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen maakt de jury de einduitslag bekend. Dit netwerkevenement van formaat dat publicitair volop in de schijnwerpers komt te staan, begint om 19.30 uur.

  Programma:

  19.30 uur            Ontvangst van de gasten in de Bailey Bar.

  20.00 uur            Gasten gaan naar de Theaterzaal.

  20.15 uur            Start uitreiking van de Sterkste Schakel 2019

  21.00 uur            Netwerkborrel in de Bailey Bar.

  22.15 uur            Einde avond

  Aanmelden

  Genomineerden kunnen zich  aanmelden!

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 100 personen zich aanmelden dit kunt u doen door onderstaand registratie formulier op de site in te vullen na controle ontvangt u van ons automatisch een e-mail ter bevestiging.

   

   

  Reserveren  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -