Gratis uitnodiging dinsdag 26 juni WIJNPROEVERIJ Slot Kleverkamp

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  26/06/2018
  19:15 - 21:30

  Locatie

  Slot Kleverkamp
  Holterweg 2
  Deventer


  WIJNPROEVERIJ Slot Kleverkamp

  Ik wil u graag verwelkomen bij dit netwerkevenement. In een ongedwongen sfeer ontmoet u nieuwe relaties en verstevigt u uw bestaande contacten.

  Verrassende combinaties van wijnen uit de Chili zorgen voor de tongstrelende omstandigheden om ongedwongen te netwerken. Het proeflokaal van het Deventer Wijnhuis Slot-Kleverkamp staat garant voor de ultieme wijnbeleving.

  Ontvangst: 19.15 uur / Afloop: 21.30 uur.

  Aanmelden

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Members voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 25 personen zich aanmelden dit kunt u doen door onderstaand registratie formulier op de site in te vullen na controle ontvangt u van ons automatisch een e-mail ter bevestiging.

  Voor meer informatie over de locatie verwijs ik u graag naar  www.hetdeventerwijnhuis.nl

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -