Evenement gaat niet door! Donderdag 29 oktober netwerkevenement in gezellige ambiance

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  29/10/2020
  17:30 - 21:00

  Locatie

  Hotel Restaurant Taverne
  H.W. Iordensweg 3
  Twello
  7391 KA


  EVENEMENT GAAT NIET DOOR!

  Victor Taverne stamt uit een echt horecagezin. In de jaren ’80 van de vorige eeuw ziet hij met lede ogen aan dat De Kroon langzaam in verval raakt. Het gaat hem aan het hart dat De Kroon – gelegen op een prachtige, centrale locatie in Twello – er vervallen en versleten uit gaat zien, terwijl hij er van overtuigd is dat de oude herberg alles in zich heeft om een prima horecagelegenheid te zijn. Met de familienaam Taverne kun je natuurlijk bijna niet anders dan die naam gebruiken. Victor en Nardy beginnen dan ook hun etablissement onder de naam Hotel Restaurant Taverne.

  Restaurant Taverne serveert – in een sfeervolle ambiance – heerlijke gerechten. U voelt zich er welkom en gewaardeerd als gast. Tijdens deze avond kunnen de aanwezigen elkaar leren kennen.

  Programma:

  17.30: Ontvangst

  18.15: diner

  Rond 21.00: Einde

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen op de site hiervoor heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren. Indien u niet kunt inloggen gegevens invoeren en reservering activeren.

  Voor dit evenement kunnen slechts 14 personen zich aanmelden.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat een Special, Premium, Corporate Members voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

   

   

   

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -