Gratis aanmelden donderdag 4 april (BOB) Landal Miggelenberg

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  04/04/2019
  17:30

  Locatie

  Landal Greenparcs (Miggelenberg)
  Miggelenbergweg 65
  Hoenderloo
  Nederland
  7351 BP


  Landal Miggelenberg heeft een volledig vernieuwde Brasserie. Grillen op de braai en de Big Green Egg, koken met ingrediënten uit het seizoen en uit de regio, worden de heerlijkste gerechten bereid. De gasten van Driesteden BUSINESS ontvangen heerlijke gerechten op deze verrassende locatie. Waar u de gelegenheid krijgt ondernemers te leren kennen en te ontmoeten.

  Ontvangst: 17.30 uur

  Spreker: 18.15 uur tot 19.15 uur Roeselien Wekker

  Wat weten we over etnische diversiteit? Wat houdt het in? Hoe kan diversiteit goed voor de business en dus voor de omzet zijn?

  Graag neemt de van Nederlands-Surinaamse afkomstige Roeselien Wekker van Pitchyou.nl u mee in het onderwerp ‘diversiteit in media en business’. Zij vertelt uit eigen ervaring.

  Diner: 19.15 – 22.00 uur

   

   

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat een Special, Premium, Corporate Members voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 20 personen zich aanmelden.

  Voor meer informatie over de locatie graag verwijs ik u naar de site https://www.landal.nl/parken/miggelenberg/praktische-info 

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -