Donderdag 10 oktober “EEGA Themadag GEWOON DOEN!, van inspiratie naar participatie”.

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  10/10/2019
  13:00 - 18:00

  Locatie

  De Gasfabriek
  Zutphenseweg 6b
  7418 AJ Deventer


  EEGA Themadag GEWOON DOEN!, van inspiratie naar participatie”, het programma is dit jaar met name afgestemd op werkgevers en HR managers.

  Open hiring, inclusief werkgeverschap, statushouder als werknemer, er liggen veel kansen voor werkgevers die open staan voor ‘nieuwe’ vormen van werkgeverschap. Als oplossing voor personeelstekort, strategische personeelsplanning en MVO. De EEGA Themadag 2019 op 10 oktober biedt inspiratie en succesverhalen van werkgevers (en werknemers), een vertaalslag naar de praktijk en gelegenheid tot netwerken. Dit jaar met een nieuw concept: op expeditie, in De Gasfabriek Deventer.

  Een  4-tal inspirerende sprekers geven onder dag voorzitterschap van Sabine Uitslag onder andere hun kijk op  een andere manier van werken en leren. De themadag wordt afgesloten met Jungle Food, hapjes en drankjes uit verschillende ‘expeditie’ landen

  Paul Blankhorst 

  Samenleven is samen waarde delen en creëren’

  Het bedrijfsleven is een grote aanjager voor onze economie en maatschappij. Miljoenen mensen stoppen hier veel kennis, kunde en ‘vrije tijd’ in en halen er hun inkomen en voldoening uit.

  De kunst is om samen waarde te creëren en dat iedereen, met of zonder beperking (overigens is iedereen enigszins beperkt!) een waardevolle bijdrage levert. De Gasfabriek is 3 jaar geleden ontstaan door ‘gewoon doen’

   

  Elisabeth Roddeman

  Chain Logistics levert logistieke diensten en assemblage-oplossingen voor bedrijven. Dat doen wij op onze eigen manier, zo efficiënt mogelijk, met aandacht voor de wensen van onze klanten.
  Onze missie? Betekenisvol ondernemen!

  Bij Chain maakt men onder andere gebruik van Open hiring, Elisabeth komt vertellen hoe dit werkt en wat hier de resultaten van zijn.

   

   

  Zjos Dekker

  Zjos Dekker is gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger. Ze is erg actief op sociale media en ziet het als haar missie om psychische kwetsbaarheden bespreekbaar te maken. Ze noemt zichzelf ‘de leukste autist van twitter’.

  Door de woorden van haar psychiater raakte ze in een diepe depressie. Haar werd verteld dat ze nooit meer echt zelfstandig zou kunnen leven. Maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn en daarom schreef zij een brief. Deze brief leest ze voor en ze gaat in op de uitwerking van Stigmatisering.

   

   

  Vera van Proosdij 

  Vera van Proosdij heeft haar eigen bedrijf opgericht Veer & co, nadat ze jaren lang hard gewerkt heeft voor mooie bedrijven als TomTom en Bugaboo. Ze besloot op expeditie te gaan om de nodige oude patronen te doorbreken,

  nieuwe dingen te ontdekken buiten het kader en vervolgens vanuit haar eigen (veer)kracht anderen te gaan helpen.Veer & co helpt mensen en organisaties in hun veerkracht zetten en met co-creatie duurzame ontwikkeling en groei te bereiken. Het liefst doet ze deze positieve en energieke new business- en organisatieontwikkeling samen met mensen en organisaties, die de wereld een beetje mooier willen maken.

   

  Naast de genoemde sprekers bestaat het programma uit voorbeelden hoe andere bedrijven  met personeelstekorten omgaan en hoe dit wellicht ook in uw bedrijf kan worden toegepast.

  Voor aanmelden en meer informatie: www.eegathemadag.nl

   


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -