Donderdag 10 oktober “EEGA Themadag GEWOON DOEN!, van inspiratie naar participatie”.

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  10/10/2019
  13:00 - 18:00

  Locatie

  De Gasfabriek
  Zutphenseweg 6b
  7418 AJ Deventer


  EEGA Themadag GEWOON DOEN!, van inspiratie naar participatie”, het programma is dit jaar met name afgestemd op werkgevers en HR managers.

  Open hiring, inclusief werkgeverschap, statushouder als werknemer, er liggen veel kansen voor werkgevers die open staan voor ‘nieuwe’ vormen van werkgeverschap. Als oplossing voor personeelstekort, strategische personeelsplanning en MVO. De EEGA Themadag 2019 op 10 oktober biedt inspiratie en succesverhalen van werkgevers (en werknemers), een vertaalslag naar de praktijk en gelegenheid tot netwerken. Dit jaar met een nieuw concept: op expeditie, in De Gasfabriek Deventer.

  Een  4-tal inspirerende sprekers geven onder dag voorzitterschap van Sabine Uitslag onder andere hun kijk op  een andere manier van werken en leren. De themadag wordt afgesloten met Jungle Food, hapjes en drankjes uit verschillende ‘expeditie’ landen

  Paul Blankhorst 

  Samenleven is samen waarde delen en creëren’

  Het bedrijfsleven is een grote aanjager voor onze economie en maatschappij. Miljoenen mensen stoppen hier veel kennis, kunde en ‘vrije tijd’ in en halen er hun inkomen en voldoening uit.

  De kunst is om samen waarde te creëren en dat iedereen, met of zonder beperking (overigens is iedereen enigszins beperkt!) een waardevolle bijdrage levert. De Gasfabriek is 3 jaar geleden ontstaan door ‘gewoon doen’

   

  Naast de genoemde sprekers bestaat het programma uit voorbeelden hoe andere bedrijven  met personeelstekorten omgaan en hoe dit wellicht ook in uw bedrijf kan worden toegepast.

   

  Voor aanmelden en meer informatie: www.eegathemadag.nl

   


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -