Vaste mobiliteitspartner sluit naadloos aan bij detacheringsspecialist 

Om succesvol te blijven moet je continu blijven ontwikkelen, weet Visser Vakmensen, dat een breed scala aan diensten biedt binnen de logistiek en steigerbouw. Naast een nieuwe huisstijl en de opening van een tweede vestiging in Enschede heeft het Apeldoornse bedrijf zich uitgesproken voor XLLease als vaste mobiliteitspartner. Beide bedrijven sluiten qua bedrijfsfilosofie naadloos op elkaar aan.

Voorheen betrok Visser zijn wagenpark van drie leveranciers, waaronder XLLease. De keus enkel met de eveneens in Apeldoorn gevestigde leasemaatschappij  verder te gaan, heeft veel voordelen. Eigenaar Remco Visser: ,,Eerst kampten we met verschillen in prijs, kwaliteit, flexibiliteit en voorwaarden. Nu hebben we alles veel beter inzichtelijk”.

XLLease en Visser vertonen veel overeenkomsten. Beide focussen op flexibiliteit, snelheid en transparantie, tegen een goede prijs/kwaliteit. Visser: ,,In onze branche komen opdrachtgevers met de vraag: ‘Kunnen jullie morgen zeventig vakmensen leveren? Van de 120 medewerkers plannen we pakweg negentig mensen vandaag pas in”, illustreert hij de snelheid en flexibiliteit waarmee zijn bedrijf opereert. XLLease schakelt eveneens snel, is zijn bevinding. ,

,Als er wat is, wordt supersnel actie ondernomen. Wij zitten fysiek dicht bij elkaar, een extra voordeel. De accountmanager staat desnoods zo ‘op de  stoep’.”

Visser kan zo snel leveren doordat het vaste pools van medewerkers voor zijn klanten formeert. Het bedrijf gaat voor een lange-termijnrelatie. Ook hierin vinden XLLease en Visser elkaar.  ,,Alleen dan werk je constructief naar een hoger plan”, aldus Remco Visser en Frank van Klink, directeur XLLease.

Voor de logistieke vakmensen en professionele steigerbouwers, die dagelijks in het midden en oosten van Nederland gedetacheerd zijn, staat nu een uitgekiend wagenpark van een kleine vijftig Volkswagens paraat. De Up! is bestemd voor individuele medewerkers:  hef- en reachtruckchauffeurs en machine- en procesoperators. Polo’s worden ingezet voor ploegen die zeecontainers laden en lossen. En Transporters zijn bij uitstek geschikt voor steigerbouwers, die veel gereedschap verstouwen.

Dat de leasemaatschappij tot dezelfde groep behoort als de Volkswagendealer in Apeldoorn, heeft een enorme meerwaarde, vindt Visser. ,,Dit komt wederom snelheid en flexibiliteit ten goede”.

,,Je zit niet tussen dealerbedrijf en leasemaatschappij in. Bestuurders kunnen gelijk weer de weg op en schade wordt in één keer afgewikkeld; alles zit onder één dak”, vult Van Klink aan. Als universele leasemaatschappij levert hij ook de managementauto’s waarbij merk- en typekeus is vrijgelaten. Een klant die containers gelost wil hebben weet door de vaste prijs per container die Visser rekent, waar hij aan toe is. Een XLLease-klant krijgt ook duidelijkheid, door het online-managementsysteem, dat realtime inzicht geeft in het wagenpark. Visser: ,,Heel fijn. Desgewenst kan ik een medewerker bijsturen als hij uit de pas loopt”

- Advertentie -