“Wij wekken sympathie voor je op, dat is ons vak”

In 1967 was de hippietijd op het hoogtepunt. De hitparade werd gedomineerd door o.a. The Beatles, The Rolling Stones en Boudewijn de Groot. In dat gedenkwaardige jaar zag Snel Braber het levenslicht, als specialist in promotieartikelen. Het familiebedrijf is opgericht door Herman Snel en Caroline Braber. Zij droomden van een wereld vol warme relaties en sinds 1998 houdt ‘de tweede generatie’ Karèn Snel deze droom in stand. Inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 50 jaar!

“Klantgerichtheid is mij met de paplepel ingegoten”, vertelt Karèn. “Zelfs onder het eten werd de telefoon opgenomen en op zaterdag reed mijn vader nog de bestellingen rond. De catalogi lagen hoog opgestapeld bij ons in de gang, klaar om verspreid te worden.”

Een relatiegeschenk maakt het verschil
Over de toekomst van haar vak vertelt Karèn: “Het toepassen van promotieartikelen is actueler dan ooit. Steeds meer diensten en producten lijken op elkaar. Wil je als organisatie onderscheidend zijn, dan is een promotiegeschenk op maat een goed middel om het verschil te maken. Daar komt bij dat de gunfactor een steeds grotere rol speelt. Veel klanten beseffen dat sympathie voor je bedrijf belangrijk is. Met de keuze voor het juiste geschenk helpen wij een glimlach op te wekken bij de ontvanger, dat is ons vak! Niet voor niets is onze slogan ”Gifts you a smile!”

Via de website kunnen de klanten zelf snel en eenvoudig bestellen. Karèn vertelt: “Wij krijgen steeds meer waar dering voor onze adviesrol. De tijd dat klanten alles zelf willen uitzoeken, zonder begeleiding, lijkt voorbij te zijn. Veel relaties vinden het plezierig telefonisch of persoonlijk te kunnen overleggen. Tijdens dit gesprek vragen we wat de wensen van de klant zijn, waar het bedrijf voor staat, wat het doel is en wie de doelgroep is. Op basis hiervan maken we een creatieve match”.

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en duurzaamheid nemen een steeds belangrijkere plaats in. Snel Braber werkt uitsluitend met geselecteerde fabrikanten die voldoen aan strenge veiligheidseisen en oog hebben voor duurzaamheid. Wij houden ons aan de richtlijnen van de PPP, PSI en Code of conduct (CRS) het keurmerk voor ethisch en verantwoord zaken doen. Zo kun je met een gerust hart een leuk artikel weggeven dat veilig is, duurzaam en minder belastend is voor het milieu.

Showroom en kantoor
(gelieve showroombezoek op afspraak)
Spoorstraat 6
7437 TS Bathmen
t: 31 (0)570 542856
info@snelbraber.nl

- Advertentie -