Helder advies van ondernemende accountants, die u bijstaan met behulp van de modernste software. En die u helpen verder te kijken dan uw jaarrekening.

Natuurlijk, de jaarrekening en allerlei rapportages door het jaar heen vormen de corebusiness van Robbers Accountants Belastingadviseurs. Ondersteuning bij het voeren van de administratie, inzicht in de eigen cijfers, cashflow en andere bedrijfseconomische aspecten: het hoort er vanzelfsprekend allemaal bij. “Maar tegenwoordig gaat het bij ondernemen niet zozeer meer om de vraag ‘wat heb je gedaan?’ als wel om de vervolgvraag: ‘wat ga je in de toekomst doen?’. Juist daarin begeleiden wij onze klanten van a tot z”, aldus directeur Peter Robbers.

Robbers Accountants Belastingadviseurs richt zich met een uitgebreid dienstenpakket op het mkb. “Naast de jaarstukken valt te denken aan loon- en salarisadministratie en advies daaromtrent. De fiscalisten zien complexe fiscale vraagstukken als een uitdaging. Ook vraagstukken rond (her)financieringsproblematiek zijn voor ons bekend terrein, net als het voorbereiden van overdracht aan de kinderen of verkoop aan derden”, vertelt kantoorleider Sander van Wijk. “Daarbij krijgt onze klant een eerlijk en helder advies, waarbij we ook durven te zeggen wat je als ondernemer liever niet wilt horen.”

Om klanten goed van dienst te kunnen zijn, is permanente scholing van de accountants en fiscalisten onontbeerlijk. Ook vindt meerdere keren per jaar vaktechnisch overleg plaats om kennis te verdiepen. De twaalf medewerkers in het Apeldoornse kantoor beschikken over de modernste soft- en hardware. “Ons kantoor werkt al enige tijd geheel digitaal. Dat heeft voordelen voor onze klanten. Zo kunnen zij met behulp van onze app een foto maken van in- en verkoopfacturen en die verschijnen dan automatisch als boekhoudregel in de administratie”, aldus Van Wijk. Een andere service betreft de klantavonden, bedoeld om kennis te delen en in gesprek te gaan over actuele onderwerpen. “De accountancy is een dynamisch werkveld, waar heel veel gebeurt en waar je als ondernemer makkelijk in verdwaalt. Daarom zijn wij continu alert voor de klant. Ongevraagd advies zit bij ons gewoon in het pakket”, zegt Robbers. “En kennelijk doen we iets goed, want uit de hele regio en ook daarbuiten weten ze ons kantoor te vinden. Daar zijn we best trots op. Ook tijdens de crisisjaren zijn we gegroeid en momenteel hebben we opnieuw meerdere vacatures.”

Tot slot noemen Robbers en Van Wijk naast proactieve houding en deskundigheid ook de prijs-kwaliteitverhouding als onderscheidend kenmerk. “We zijn niet de allergoedkoopste, maar als je de toegankelijkheid van ons accountantskantoor, de persoonlijke aandacht en het niveau van onze dienstverlening bij elkaar optelt, is het tarief voor klanten geen issue meer.”

 

Robbers Accountants Belastingadviseurs
Sleutelbloemstraat 8, 7322 AG Apeldoorn
t. 055-5225229 – info@robbers.nu – www.robbers.nu

- Advertentie -