Print Copy Service (PCS) is zowel in Deventer als in Zutphen gevestigd op het industrieterrein. Een logische plek, volgens directeur Jan Schippers. “We richten ons op het mkb en door fysiek dichter bij de klant te zitten, heb je beter contact. Dat bevordert de kwaliteit van je werk en het voorkomt fouten.”

Print Copy Service is in Deventer gevestigd op bedrijventerrein Kloosterlanden en in Zutphen op de Gelderhorst. Het bedrijf wist vorig jaar nog een flinke omzetplus te realiseren en Schippers verwacht die dit jaar te consolideren. “Binnen ons bedrijf leeft sterk de gedachte dat het klantbelang ook ons belang is. Want het afleveren van kwalitatief goed print- en drukwerk is meer dan alleen het beschikken over de juiste apparatuur en het aanleveren van de juiste bestanden. Tegenwoordig kun je je bijna niet meer onderscheiden met je apparatuur. Die is bijna overal van topkwaliteit. Met de service en klantgerichtheid van je personeel moet je dus het verschil maken.”

Tijd

Naast goed luisteren naar de wensen van de klant is de factor ‘tijd’ een ander belangrijk onderdeel van de service.“De klant moet er 100 procent van op aan kunnen dat we op de afgesproken tijd het werk afleveren. Drukwerk heeft vaak betrekking op grotere aantallen en is dan in stuksprijs goedkoper, maar de aflevertijd bedraagt maximaal acht werkdagen. Print- en kopieerwerk kan sneller. Als het moet, kan de klant erop wachten. We hebben een baliefunctie, waar men ‘op werktijden’ kan binnenlopen. Dat vraagt natuurlijk een maximale flexibiliteit van je personeel om al die ad-hocwerkzaamheden tussendoor uit te voeren. In die gevallen is het dus makkelijk dat we in de buurt zitten”, zegt Schippers, die erop wijst dat PCS ook beschikt over een haal- en brengservice.

Doorverwijzen

Maar voor een optimaal resultaat moet je volgens Schippers ook weten waar je expertise ophoudt. “Voor eenvoudige aanpassingen in de huisstijl van een bedrijf kan men heel goed bij ons terecht. Bij complete conceptmatige veranderingen of grote reclamecampagnes, verwijzen wij de klant altijd door naar een reclamebureau. Ik werk samen met een aantal vaste reclamebureaus, die vanuit dezelfde filosofie werken en in ons pand in Deventer is tevens het DTP- en vormgevingsbureau The Mouse Connection gevestigd. Klanten die een specifieke expertise verwachten, verwijs ik door naar deze bureaus. Voor het druk-, print- en kopieerwerk komen ze dan wel weer vanzelf bij mij terecht.”


Print Copy Service Deventer

Bremenweg 17b
7418 EJ Deventer
T 0570 – 606354
E info@pcsd.nl

Print Copy Service Zutphen

Gelderhorst 1D
7207 BH Zutphen
T 0575 – 570790
www.pcsd.nl

- Advertentie -