“Altijd boven verwachting, briljante creativiteit, hoogstaande
en kwalitatieve producten, geen gedoe en een bedrijf naar mijn
hart.” Ondernemer Jan Lowin IJzerman steekt niet onder stoelen
of banken dat hij groot fan is van Pixelpanters. Hun succesvolle
samenwerking leverde Pixelpanters een nominatie op voor de
titel ‘De Sterkste Schakel’, opgezet door Driesteden Business.

Jan Lowin, klant en samenwerkingspartner: “Pixelpanters is voor mij het voorbeeld van hoe de wereld er over 10 jaar uitziet. Een wereld waarin we samenwerken, elkaar wat gunnen en talent ontwikkelen en benutten. Oprecht, zonder gedoe en met hart en aandacht voor de mens als drijvende kracht voor mooie, kwalitatieve, creatieve en duurzame oplossingen.”

Talent, creativiteit, kwaliteit en ziel
“Het unieke en mensgerichte bedrijfsconcept van Pixelpanters spreekt mij als persoon en ondernemer erg aan. Pixelpanters biedt ruimte voor talent en creativiteit, juist ook voor jonge creatievelingen die deze kans normaal gesproken niet krijgen. Dat werkt fantastisch! Ze leveren geweldig werk af, met een briljante creativiteit en hoogstaande kwaliteit. Zo heeft Pixelpanters onlangs voor een van mijn klanten een bedrijfsvideo ontwikkeld. Geen eenvoudige opdracht, vanwege het complexe bedrijfsproces. Het resultaat en de manier van werken overtroffen opnieuw al mijn verwachtingen. De klant was lyrisch én wilde de video als basis voor zijn nieuwe website gebruiken. Het is bovendien fantastisch om de mensen van Pixelpanters met zoveel passie en oog voor kwaliteit aan het werk te zien.”

Oprechte aandacht en eerlijk advies
Marijn Ruijl van Pixelpanters vult aan: “Mensen worden vaak verrast door de kwaliteit die we leveren. Dat komt mede omdat we werken vanuit (opr)echte aandacht, voor zowel klanten als medewerkers. En onze adviezen zijn altijd eerlijk. We hebben een breed dienstenpakket, met specialisatie in video, websites en Google Trusted, maar zijn selectief in welke opdrachten we aannemen. We willen uitsluitend dat doen waar we uitmuntende kwaliteit in kunnen leveren. Onze klanten waarderen onze eerlijkheid en kwaliteitsnorm enorm en zijn soms gewoon beter geholpen met een goed advies en verwijzing naar een van onze samenwerkingspartners.”

Niet afwachten, maar innoveren
“We zijn een jong en innovatief bureau. Om bij te blijven bezoeken we met enige regelmaat symposia en bijeenkomsten en we onderzoeken continu nieuwe ontwikkelingen en kansen”, licht Marijn toe. “Zo hebben we onlangs een docent van Saxion op bezoek gehad om samen de mogelijkheden van ‘beacon technology’ te onderzoeken. Bovendien sparren we veel met onze partners. De gemiddelde leeftijd van ons team is 23, we zijn dus een eigentijds bureau met innovatiekracht.”

Duurzaam samenwerken
Marijn: “Pixelpanters is meer dan leverancier. We zijn een volwaardig bureau en gaan duurzame samenwerkingen aan. We zijn van het echte ontmoeten, persoonlijk, oprecht en met focus op kwaliteit en maatwerk. Daarnaast werken we nauw samen met partners op gebied van marketing, nieuwe media, onderwijs en innovatie. Zo kunnen we altijd iets betekenen voor onze klanten. Ook onderling werken we nauw samen, waarbij we als sociaal en inclusief ondernemer werken als dochter van de EEGA groep.”

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer
0570 – 63 84 75
info@pixelpanters.nl
www.pixelpanters.nl

- Advertentie -