Wat is uw beeld van de toekomst? Wat vindt u belangrijk? Voor uzelf, uw familie, uw omgeving, uw bedrijf? Wat wilt u doen met uw vermogen? Hoe moet zich dat ontwikkelen? Onze expertise en ons talent voor toekomst zetten wij graag voor u in. Om uw wensen voor later vast te stellen en deze samen met u te realiseren.

Wij geloven dat vermogen niet alleen om cijfers draait, maar vooral om wat u ermee wilt en kunt doen. Nu en in de toekomst.

Onze werkwijze
Uw vermogen biedt u vele mogelijkheden. Daarom vinden wij het belangrijk om eerst uw behoeftes en wensen goed te begrijpen. Om uw dromen voor de toekomst te realiseren, uw kinderen financieel terzijde te staan, eerder te stoppen met werken, of een goed doel te steunen. Misschien moet u keuzes maken, misschien kan het allemaal.

Met behulp van de Scan Overmorgen, onze unieke digitale tool, inventariseren we op vier belangrijke levensthema’s: Persoonlijk, Familie, Zakelijk en Maatschappelijk. Die diepgang levert een beter beeld op van wat er voor u in de toekomst belangrijk is.

U bepaalt welke prioriteit u geeft aan uw doelen en plaatst ze op een tijdslijn. U hebt daarmee in één blik uw wensen in beeld.

Overzichtelijk en concreet. Wij zorgen dat u weet wat financieel mogelijk is, passend bij het risico dat u wilt lopen. Nu en in de toekomst. Dat is Vermogensregie bij Van Lanschot. En natuurlijk houden wij de vinger aan de pols en volgen wij of uw doelstellingen nog behaald worden.

Vakmanschap en persoonlijke aandacht
Wij richten ons op de opbouw en het behoud van uw vermogen en geven u advies op maat. Onze drijfveer is elke dag meerwaarde te bieden. Dat betekent dat wij u persoonlijk en actief terzijde staan bij alle vragen over uw vermogen Bijvoorbeeld bij de structurering ervan, of bij de verkoop van uw bedrijf. Maar ook als u nadenkt over het doorgeven van uw vermogen aan de volgende generatie of aan een goed doel. Haal meer uit uw vermogen Directeur Private Banking Apeldoorn & Zwolle, Jan Vink: ‘Met Vermogens regie toetsen wij de haalbaarheid van de wensen van onze klanten en vertalen deze naar financiële doelstellingen. Juist omdat we de tijd nemen om de mogelijkheden zorgvuldig te doorgronden, bieden we klanten nieuwe inzichten.’ Nieuwsgierig naar uw toekomst? Ervaar Vermogensregie bij Van Lanschot en maak een afspraak met Jan Vink of één van zijn collega’s op telefoonnummer 06 512 380 24. U kunt ook kijken op vanlanschot.nl/apeldoorn en vanlanschot.nl/zwolle.

 

Van Lanschot Apeldoorn
Deventerstraat 39, 7311 LV Apeldoorn
Van Lanschot Zwolle
Stationsweg 2, 8011 CZ Zwolle

- Advertentie -