“Onze klant is leading en onze missie is hem zo goed mogelijk te bedienen, te ontzorgen en continuïteit te bieden. dat doen we met een totaalpakket op maat. dat gaat van bedrijfstelefonie tot en met het leveren van duurzame energie, bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen.”

Dat zijn de woorden van Pieter Mulder en Fred Brouwer. Samen geven ze richting aan de groei van Mulder Systems in Apeldoorn dat bestaat uit diverse bedrijven, te weten Mulder Elektro, Mulder Connect, Mulder Beveiliging en Mulder Duurzaam. “Het bedrijf is begonnen in 1925 als elektrotechnisch installateur, maar we hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een fullservice technische systemintegrator”, vertelt Mulder. “Het op de voet volgen van de ontwikkelingen in de elektronica en ICT hebben Mulder Systems de afgelopen 30 jaar gebracht waar wij nu staan: een multidisciplinair specialist in uiteenlopende disciplines zoals elektrotechniek, beveiliging, data-infra, IT, telecommunicatie, mobiele communicatie en duurzame energie. Het is tegenwoordig allemaal met elkaar verbonden en gebruikt meer en meer dezelfde infrastructuur en apparatuur”, vult Brouwer aan.

Service
En juist die álles-inéén service zorgt ervoor dat Mulder Systems een prettige partner is waar de klant nooit vergeefs een beroep op doet. “Uit efficiëntieoverwegingen maar ook voor een goede werking van alle systemen wordt het steeds belangrijker om met één multidisciplinaire partner te werken. Dit levert bijvoorbeeld voordelen op het gebied van communicatie. De lijnen naar onze klant zijn kort, de disciplines binnen het bedrijf werken perfect samen. Wij kunnen dus snel en adequaat reageren als er een vraag komt. Dat bedoelen wij met ontzorgen. De klant legt de vraag bij ons neer, wij zorgen dat hij snel geholpen wordt.”

Persoonlijk contact
Om aan die belofte te kunnen voldoen, is het van belang om goed opgeleid en bekwaam personeel in dienst te hebben. Mulder roemt zijn mensen: “Het mooie is dat onze medewerkers onze groei realiseren door aanbeveling. Betere reclame dan van mond-tot-mond is er niet. Daar zijn wij trots op. Want naast vakinhoudelijk kennis wordt ook het persoonlijk contact steeds belangrijker en waardevoller in deze tijd van toenemende digitalisering en automatisering. De groei van ons bedrijf is gebaseerd op de combinatie van die vakkennis en het persoonlijk contact.”

Technische kennis
Want, zoals Mulder en Brouwer al noemden: er verandert veel in de huidige wereld en daar kan de klant de hulp van de specialist goed bij gebruiken. “De implementatie van internettoepassingen en cloudtechnologie is bij onze IT- en Voicedienstverlening niet meer weg te denken. Maar ook de andere disciplines, bijvoorbeeld onze camerasystemen en zonnepanelen maken gebruik van cloudtechnologie. Wij informeren onze relaties over dat alles en kunnen hen vervolgens voorzien van de meest moderne ontwikkelingen.”


 

Mulder Systems

088 8808888
info@muldersystems.nl
www.muldersystems.nl

- Advertentie -