Ondernemers zien dat investeringen in bedrijfsmiddelen het beste met leasing gefinancierd kunnen worden. Ze houden daarmee hun liquiditeit op peil. Leasing is in Nederland een snel groeiende financieringsbron.

Leasing is een financieringsoplossing met een kort beoordelingstraject. Als onafhankelijk leasespecialist neemt Mentoorlease u het financieringstraject voor alle leasevormen uit handen, zodat u zich met uw kernactiviteiten kunt bezighouden. U bepaalt zelf in welk object u wenst te investeren en u voert de onderhandelingen met uw leverancier. Mentoorlease regelt het gehele financieringstraject en levert een op maat gesneden en scherpe leaseoplossing.

Daarbij wordt rekening gehouden met o.a. fiscaliteit, toekomstplannen, balansverhoudingen en bestaande financieringen. Maatwerk in leasing is op het lijf geschreven van Mentoorlease uit Lochem. Mentoorlease heeft sinds 2003 niet alleen klanten in de regio, klanten in heel Nederland worden bediend. Waarom behoort Mentoorlease inmiddels tot de gevestigde namen in equipmentlease? Jan Harm Kok van Mentoorlease vertelt hoe dat komt: “Door dicht bij de klant te staan, oplossingsgericht te denken en goede voorwaarden te bieden, breiden wij onze klantenkring uit. Wij richten ons vooral op leasing van trucks, heftrucks, agrarisch- en grondverzetmaterieel en personen- en bedrijfswagens,” Mentoorlease levert voor een nieuw of jong object de juiste leaseoplossing, ook voor hybride en elektrische auto’s.

 

Mentoor B.V.
Zwiepseweg 142, 7241 PV Lochem
t. 0573-400606 – info@mentoorlease.nl – www.mentoorlease.nl

- Advertentie -