EEGA Plus leert werken naar vermogen. U kunt ons het beste beschrijven als een loopbaanbegeleider, maar dan met volledige trajecten naar werk. Wij bieden jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiding naar een betaalde baan. EEGA Plus valt onder EEGA Groep. Er behoren bedrijven onder EEGA Groep waar u terecht kunt voor ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, onderzoek en assessments, loopbaanbegeleiding, trainingen, 2e spoortrajecten en outplacement.

Participeren op de arbeidsmarkt is niet voor iedereen even gemakkelijk. Als onderdeel van EEGA Groep streeft EEGA Plus ernaar om de partner te zijn in het proces richting volledige participatie door actief te ondersteunen. Wij werken cliëntgericht en hebben sinds 1984 een expertise opgebouwd op het gebied van mens en werk.

Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen
Wij kunnen ons voorstellen dat het aannemen van werknemers uit deze doelgroep veel vragen oproept. Deze vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Zo levert het in dienst nemen van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt voordelen op. De werkgever ontvangt bijvoorbeeld loondispensatie. Dit houdt in het kort in dat de werknemer wordt betaald naar prestatie op basis van een loonwaarde. Daarnaast hoeft een werkgever niet het loon door te betalen bij ziekte.

Naast de financiële voordelen bent u als werkgever ook sociaal aan het ondernemen. U draagt namelijk bij aan de volledige participatie op de arbeidsmarkt. U geeft jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans.

Werknemer op maat
De jongeren die bij ons een traject naar werk volgen worden zo zelfstandig mogelijk gemaakt. Vanaf het begin worden werknemersvaardigheden aangeleerd. Er worden opleidingsmodules, cursussen en trainingen ingekocht om de jongeren klaar te stomen voor de betreffende baan. U als werkgever kunt ook aangeven welke opleidingsmodules, cursussen en trainingen ingekocht dienen te worden. Is het voor u bijvoorbeeld belangrijk dat de werknemer beschikt over een heftruckcertificaat? Dan zorgen wij hiervoor.

CV bank
Sinds enkele jaren beschikken wij over een CV bank, op onze website. In deze CV bank staan profielen en video CV’s van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die op zoek zijn naar een stage of betaalde baan. Bent u een werkgever of werkt u voor een bedrijf die een jongere uit ons traject een baan (of stage) kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. We plaatsen regelmatig nieuwe profielen op onze CV Bank.

Contactgegevens:
EEGA Plus
Zutphenseweg 33
7418 AH, Deventer
telefoon: 0570 638470
www.eegaplus.nl

- Advertentie -