Dat de ondernemerswereld aan het veranderen is zal u niet zijn ontgaan. Markten staan onder druk, de omzet is onzeker, finan-ciële mogelijkheden nemen af en de regelgeving wordt er ook niet eenvoudiger op.

Juist nu is het belangrijk een goede en betrouwbare adviseur in te schakelen. Peter Robbers: ‘Zelf kijken wij ook vooruit. Naar de toekomst, dus. Inzicht in cijfers is natuurlijk ontzettend belangrijk. Maar wat doe je met die informatie? Als accountants en belastingadviseurs richten wij ons voornamelijk op het registreren en interpreteren van cijfers en het adviseren van ondernemers.’

Robbers Accountants | Belastingadviseurs

‘Ook wij zijn helemaal klaar voor de toekomst’ zegt Robbers trots. Met een up-to-date dienstverlening, gericht op ondernemers die meer willen dan een boekhouder, heeft Robbers zijn organisatie en team op de toekomst voorbereid. Risicobeheersing is de uitdaging, maar rendement het toverwoord. ‘Wij speken de taal van de ondernemer, zijn nuchter en dankzij onze ervaring en brede kennis van financiële zaken kunnen wij meer bieden dan een doorsnee adviseur of accountantskantoor’. ‘Een nieuwe toekomst betekent ook durven en investeren.’ aldus Peter Robbers. Zelf heeft hij met zijn organisatie eind vorig jaar de stap gemaakt naar een grotere locatie met meer mogelijkheden aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn. ‘Een pand dat ons past als een jas. Met ruimte voor ondernemen, een transparante werkomgeving en een professionele uitstraling. Ook is de dienstverlening nog beter afgestemd op de actuele vraag van de ondernemer van vandaag en morgen. De toekomst is voor ons vandaag begonnen!’ aldus de energieke Peter Robbers.


Robbers Accountants | Belastingadviseurs 

Sleutelbloemstraat 8, 7322 AG Apeldoorn

Tel.: 055 522 5229 –  www.robbers.nu – info@robbers.nu


- Advertentie -