Vorige maand vierde hij zijn 40-jarig jubileum als golf teaching pro: Brian Gee, sinds 1986 werkzaam bij Het Rijk Golfbanen, waarvan de laatste zes jaar op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

“En ik doe dit nog elke dag met veel plezier. We hebben een mooie baan en goede les- en oefenfaciliteiten.” Gee is afkomstig uit Engeland, het land dat geldt als de bakermat van de golfsport. Hij verzorgt golflessen voor beginners en voor ervaren golfers die hun spel willen verbeteren.

“Het is mooi om mensen meer te zien genieten omdat ze beter spelen. Ik geniet zelf ook nog steeds van een perfect geslagen bal. Er is geen beter gevoel in de sport.”

De liefde voor het vak en voor het spel is terug te zien in de brede lesaanpak van Gee. “Ik geef les conform de conventionele aanpak, maar zoek ook continu naar nieuwe manieren om golfers van elk niveau te helpen hun spel te verbeteren.” Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. “Op dit moment ben ik druk bezig met de swipemethode, een simpele en effectieve manier om de bal beter te raken. Een van mijn leerlingen, een 60-jarige dame die tien jaar bezig is met golf, heeft hiermee haar handicap kunnen verlagen van 18 naar 8.” De brede lach op zijn gezicht bewijst dat golf ook na 40 jaar niet verveelt.


 

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Plesmanlaan 30,
8072 PT Nunspeet,
Tel.: 0341-255255
Meer info: www.golfenophetrijk.nl/golfbanen/golfbaan-nunspeet

- Advertentie -