Ruim 30 jaar geleden startte Ronald Dros zijn bedrijf in schoonmaakdiensten en inmiddels heeft hij dit weten uit te bouwen naar een allround facilitaire onderneming met meer dan 350 medewerkers. Een betrouwbare dienstverlener in de ruime regio rond Apeldoorn, die flexibiliteit, kwaliteit en vooral de mens centraal stelt. “Wij willen een duurzame relatie opbouwen met klanten, medewerkers en leveranciers.” Klanten worden ontzorgd voor alle schoonmaakwerkzaamheden binnen en buiten het (bedrijfs)pand, en ook qua schoonmaakartikelen en groenvoorziening.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is geen loze kreet is bij Dros, gezien de hoogst mogelijke score op de Prestatieladder Socialer Ondernemen – buitengewoon voor een facilitair bedrijf. “Al lang voor de Participatiewet zetten wij ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We willen op een goede manier ons werk doen.” Inmiddels is die groep uitgegroeid tot 38 medewerkers. Daarnaast investeert Dros via opleidingen ook in de carrièrekansen van het personeel. Al het personeel is gediplomeerd.
Dros is steeds op zoek naar innovaties in de markt. Zo werd onlangs een telewassysteem aangeschaft, voor bewassing van bijvoorbeeld luifels, zonnepanelen en beplating. “Verder zijn robots in opkomst, ook daar springen wij op in.” Het digitaal monitoren van opdrachtbonnen en orderverwerking via een tablet is in voorbereiding en een professionele webshop met ruim 2.000 schoonmaakartikelen inmiddels een feit. “Al deze ontwikkelingen zijn erop gericht onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

 

Dros facility groep
Schumanpark 51, 7336 AS Apeldoorn
t. 055-3781456 – facility@dros.nl – www.dros.nl

- Advertentie -