“Ondernemers Direct Vooruit Helpen”. Dat is de missie van ING, aldus Ron Jager, directeur Advies Zakelijk ING Bank Veluwe & Achterhoek. Zijn bank bedient met de adviseurs zakelijk, vanuit diverse kantoren de zakelijke relaties in het gebied Veluwe & Achterhoek. Met “Direct Vooruit” willen we onze zakelijke relaties helpen met: Tijd, Overzicht, Financiële Flexibiliteit en Expertise.

Onder tijd verstaan wij de waan van de dag. Het eigenlijk nooit tijd hebben om alles te doen wat je zo graag wil doen of zoals je moet doen. Dingen die afleiden bonnetjes factuurtjes, telefoontjes. De ondernemer weet het als geen ander. In het verlengde daarvan komt overzicht. Echt elke dag paraat hebben hoe het bedrijf ervoor staat. Hoe het gaat met de kosten versus de inkomsten. Wat er nog aan facturen ligt, wat er nog aan facturen komt, wat er nog niet betaald is. En overzicht is essentieel om de juiste beslissingen te kunnen nemen. En als het over beslissingen gaat kom je al snel uit bij financiële flexibiliteit.

Investeringen, groeien, dat vraagt vaak om een lening, dat vraagt vaak om inrichting van betalingsverkeer. Dan wil je snel kunnen handelen bij een bank die dat gelijk in orde maakt zonder al teveel gedoe. En expertise is de vierde; het begrijpen en het snappen wat er in de branche gebeurt wat er bij de concurrentie gebeurt maar zeker ook wat de trends zijn wat je vanuit de toekomst mag verwachten, ook essentieel om het bedrijf te laten groeien en bloeien. En wij gaan er alles aan doen om op deze vier punten de ondernemer in staat te stellen succesvol te ondernemen.

Daarnaast werken we hard aan het voortdurend verbeteren en uitbreiden van onze dienstverlening. Laat ik twee voorbeelden kort benoemen. Als het gaat om tijdwinst boeken en financiële slagkracht realiseren is een transparant en vooral efficiënt proces daar waar het gaat om financieringsoplossingen essentieel. Daar werken wij voortdurend aan. Binnen 24 uur, na ontvangst van alle gegevens, krijgt u bij ons de zekerheid of een financiering haalbaar is. Binnen 48 uur staat het geld desgewenst op uw rekening.

Een ander voorbeeld is de mobiele app. Daarin investeren we stevig. En dit gaat echt iets moois brengen. U heeft ons meegegeven wat we moeten bouwen, wij doen ons best om dit te realiseren.

Mag ik samenvatten. U denkt in mogelijkheden. U ziet kansen, U pakt kansen, kortom, U onderneemt. Wij staan voor U klaar, via mijn ING, via uw mobiele app, via de telefoon via chat, op een ING kantoor en natuurlijk bij U op de zaak. Wij helpen U graag Direct Vooruit.

Ron Jager
Rayondirecteur Advies Zakelijk
06 – 55 39 73 82
www.ing.nl

- Advertentie -