Eén op de drie ondernemingen gaat failliet na een brand. Er is soms zoveel schade dat er maanden lang niet gewerkt kan worden. Uit onderzoek blijkt dat bij een beginnende brand, ongeveer 90% van de gevallen wordt geblust door één sprinkler. De bedrijfsvoering wordt binnen 24 uur voortgezet en de ontstane schade blijft meestal beperkt tot de brandschade en schoonmaakkosten.

Breman Brandbeveiliging BV weet als geen ander dat een sprinklerinstallatie veel leed kan voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het terugbrengen van brandrisico’s in computerruimten, datacenters en technische ruimten. Wij leveren sprinklerinstallaties, schuimblusinstallaties, blusgasinstallaties, brandmeldinstallaties, watermistinstallaties en ontruimingsinstallaties. Om zeker te zijn van de juiste installatie geven wij demonstraties in onze demonstratieruimte. Hier wordt brand gesticht om de voordelen van diverse brandbeveiligingssytemen te laten zien. Regelmatig laten wij Nederlandse brandweerlieden en andere gebouwen- en woningbeheerders zien hoe verschillende sprinklerinstallaties werken.

Waarom Breman?

Ook in deze uitdagende economische tijden blijven wij investeren in kennis. Omdat juist daar het verschil gemaakt kan worden. Zo neemt Breman zelf het voortouw bij het ontwikkelen van nieuwe technieken die tot kwaliteitsverbetering of kostenbesparing leiden. Dit biedt onze relaties een absolute meerwaarde. Want met goed opgeleide mensen in alle lagen van de organisatie wordt er klantgericht gewerkt. Wij bedenken samen met onze klanten de beste oplossingen.

Onze medewerkers doen op een professionele wijze hun werk. Dit komt voort vanuit een stuk vakmanschap maar ook creativiteit en ambitie spelen daarbij een belangrijke rol. We zoeken naar realistische oplossingen en zetten met elkaar de schouders eronder! Medewerkers van Breman participeren actief binnen vakgroepen en worden betrokken op de werkvloer bij de implementatie van nieuwe technieken.

Onderdeel van de Breman Installatiegroep

Breman Brandbeveiliging BV is onderdeel van de Breman Installatiegroep. Met 40 vestigingen in Nederland en Duitsland zijn wij een toonaangevende speler in de installatiebranche. Het familiebedrijf wil haar opdrachtgevers volledig ontzorgen en is met 1.500 medewerkers actief op een breed speelveld. Naast zeer uiteenlopende installatiewerkzaamheden heeft Breman zich inmiddels een prominente positie verworven op het gebied van brandbeveiligingsinstallaties, sprinklersystemen, dakbedekking, elektrotechniek, rookgasafvoersystemen en ventilatietechniek. Breman is een vooruitstrevende organisatie met een bijzondere bedrijfsstructuur, waarin aandeelhouders en medewerkers samen optrekken volgens het principe van gedeelde medezeggenschap. De aandeelhouders onttrekken geen financiële middelen aan het bedrijf en ontvangen over hun geïnvesteerde vermogen uitsluitend een reële rentevergoeding. Dit leidt tot een stabiele financiële positie en uitstekende beoordeling door Dun & Bradstreet. Met de D&B Rating 1 wordt Breman ingedeeld in de hoogste kredietwaardigheidsklasse en een minimaal risico op faillissement. Ook de AA-rating, toegekend door Graydon, is hiervan een overtuigend bewijs.


 

Breman Brandbeveiliging BV

De Rietkraag 21,
8082 AA Elburg,
T 0525-659666
Meer info: www.bremanbrandbeveiliging.nl

- Advertentie -