Je gaat het pas missen als het er niet meer is. Adatum levert, onderhoudt en monitort ICT- en telefonieoplossingen voor de (groot)zakelijke markt. Met een communicatieoplossing op maat ontzorgt Adatum klanten op het gebied van ICT en telecom.

“Ondernemers worden over het algemeen niet blij om aanpassingen te doen aan hun huidige ICT- en telecomvoorzieningen. De techniek staat echter niet stil en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op”, stelt commercieel directeur John Peter Murray. “Als specialist op het gebied van ICT en telecom heeft Adatum alle kennis en kunde in huis om de klant te ontzorgen en proactief te adviseren. Wij vinden namelijk dat de klant moet kunnen focussen op zijn corebusiness.”

Telefonie
Een voorbeeld van een nieuwe ontwikkeling is de afschaffing van ISDN-netlijnen. Nu KPN heeft aangekondigd om begin 2019 hiermee te stoppen, moeten bedrijven voor de vaste telefonie gaan nadenken over het overstappen op VoIP (Voice over IP) telefonie. Sommige telecombedrijven spelen nu in op deze ontwikkeling, door de klant bang te maken om niet meer bereikbaar te zijn. “Dat is totale onzin”, aldus Murray. “Je stapt over naar VoIP omdat je onder andere meer functionaliteiten krijgt voor minder geld. Wij garanderen dat een ondernemer met onze VoIP telefonieoplossing minimaal 40 procent bespaart op de totale factuur.” De IP Businessmanager® VoIP oplossing van Adatum ICT & Telecom is namelijk licentievrij en behoort tot de nieuwste generatie van VoIP telefoniesystemen.

MVO
Adatum introduceert vanuit haar MVO-beleid, met de IP Businessmanager® Charity, een gratis VoIP telefonieoplossing. “Wij vinden dat het geld naar de organisatie moet gaan en niet naar dure telefonie- en ICT-oplossingen”, aldus Murray. “Goede doelen en maatschappelijke organisaties als Warchild, Rode Kruis de Graafschap, Red een Kind en Villa Pardoes maken gebruik van deze Charity oplossing. Met onze IP Businessmanager® Charity zijn we inmiddels actief in meer dan zestien landen.”

ICT
Adatum ICT & Telecom is een toonaangevende speler in de Stedendriehoek. “Eén van de sterke punten van Adatum ICT & Telecom is een enthousiast team van specialisten. Naast het installeren, monitoren en onderhouden van (complexe) ICT-netwerken, repareren wij ook pc’s, laptops, mobiele telefoons en iPads. In combinatie met onze telefonieoplossingen heeft de klant één aanspreekpunt en een volledige, optimaal geïntegreerde ondersteuning.”

De voornaamste reden waarom klanten voor Adatum ICT & Telecom kiezen, is dat we in onze voorstellen heel erg meedenken met onze klanten. Luisteren naar de klant en niet denken vanuit een product, dát is de manier waarop wij zaken doen. Geef daarom Adatum ICT & Telecom een vaste rol in uw organisatie.

- Advertentie -