Die hardplastic verpakking om tandenborstels die zo moeilijk open te krijgen is? “Daar zijn wij mede verantwoordelijk voor”, lacht Peter Bockweg, directeur van Aarts Th. BV. “Het is antidiefstal en daarnaast beschermt zo’n verpakking het product goed en presenteert het ook mooi: de klant ziet wat hij koopt.”

Het produceren, vullen en dichtsealen van deze zogeheten blisterverpakkingen vormt de hoofdactiviteit van dit Vaassense bedrijf. Vijf medewerkers, zo’n twintig mensen uit de sociale werkplaats en tien uitzendkrachten bedienen grote bedrijven als Sony (accessoires voor Playstation) en Universal Electronics (universele afstandsbedieningen). “Het personeelsbestand is flexibel, omdat we geen eigen product hebben maar voor opdrachten afhankelijk zijn van klanten. Doorgaans komt een product in bulk uit het Verre Oosten en wij verpakken dat dan klant- en landspecifiek.” Verder assembleert Aarts Life Hammers, bedoeld om in noodgevallen een autoruit te verbrijzelen of een veiligheidsgordel door te snijden.

Gevraagd naar de sterke punten van zijn bedrijf, zegt Bockweg: “Onze leverbetrouwbaarheid is bijzonder hoog. Daarnaast denken we mee met de klant, meestal hebben we wel een betere oplossing: goedkoper of sneller.

En dankzij de korte lijnen krijgt de klant direct de juiste medewerker aan de lijn.” Creatief en slim zijn, daar draait het om. “Een verpakking mag bijna niks kosten, eigenlijk is het een afvalproduct. Daar moet je efficiënt mee omgaan.”

 

Aarts Th. BV.
Spinfondsweg 27, 8171 NT Vaassen
t. 0578-571540 – info@aarts.nl – www.aarts.nl

- Advertentie -