Driesteden BUSINESS is gestart met de organisatie van ‘De Sterkste Schakel’. De jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten worden namelijk genomineerd door andere bedrijven. U bent van harte welkom om uw meest gewaardeerde businesspartner als kandidaat aan te melden.

De Sterkste Schakel spoort bedrijven in de regio op die service en klantvriendelijkheid als vanzelfsprekend beschouwen. De uiteindelijke winnaar ontvangt de Sterkste Schakel Trofee. In het voorjaar van 2017 vindt de uitreiking plaats tijdens de feestelijke Finaleavond. Een netwerkevenement van formaat dat publicitair volop in de schijnwerpers komt te staan.

Onafhankelijke jury
De kandidaten doen allereerst mee aan de jurybeoordeling per bedrijfssector. De onafhankelijke jury bestaat uit vertegenwoordigers van regiobreed opererende branche- en ondernemersorganisaties. De juryleden beoordelen alle kandidaten nauwgezet en kunnen de genomineerde bedrijven bezoeken. Hun oordeel leidt tot de benoeming van de sectorwinnaars.Alle sectorwinnaars nemen het tijdens de finaleavond tegen elkaar op. Op grond daarvan bepaalt de jury welk bedrijf zich winnaar mag noemen van de Sterkste Schakel Trofee 2017.

Wie is uw kandidaat?
Welke businesspartner van u verdient het om genomineerd te worden voor de Sterkste Schakel Trofee 2017? U kunt uw kandidaat aanmelden per e-mail: uitgever@driestedenbusiness.nl. Het is ook mogelijk om meerdere kandidaten aan te melden. Uiteraard is uw medewerking geheel vrijblijvend. Ook voor uw kandidaat of kandidaten zijn er geen kosten verbonden aan de deelname aan de verkiezing. Desgewenst kan een genomineerde ervoor kiezen om gebruik te maken van een uitgebreid promotiepakket.

Website
Op de website driestedenbusiness.nl kunt u alle actuele ontwikkelingen rondom De Sterkste Schakel op de voet volgen. U treft daar ook een overzicht aan van alle genomineerde bedrijven. Wie weet prijkt de naam van uw bedrijf binnenkort ook op die lijst.

 

 

- Advertentie -