Tien jaar Breddels + Leusveld in Lochem. Tien jaar waarin er eigenlijk niets is veranderd. Behalve dan dat de beide naamgevers (Eline Breddels en Ria Leusveld) én het bedrijf wat ouder zijn geworden. En dat er een keer verhuisd is: van de Bernhardweg naar de Aalsvoort in Lochem.

Verder doet het bedrijf nog steeds waarmee het 2004 begon: bellen. Om afspraken te maken voor buitendienstmedewerkers van bedrijven. Om voor bedrijven markten in kaart te brengen. Om mailingen en beurscontacten op te volgen. Samenvattend: alles wat komt kijken bij telefonische marktbewerking, dat doet Breddels + Leusveld.

Over niet veranderen gesproken… Ook qua werkterrein is bij Breddels + Leusveld alles bij het oude gebleven. Nog steeds is het bedrijf enkel actief op de zakelijke markt. Nog steeds zijn de telecedentes van het bedrijf louter dames met de nodige levenservaring. Die deuren weten open te krijgen zonder opdringerig te zijn.

Die werkwijze werkt. Al tien jaar dus. Voor Breddels + Leusveld en al helemaal voor de klanten van het bedrijf. Meer en meer klanten. Kleine(re) en grote(re) bedrijven en instellingen. In alle mogelijke sectoren. In de regio maar zeker ook daarbuiten.

- Advertentie -