Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Bouwbedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen.

Bouwmensen Apeldoorn zorgt met moderne, goede en praktijkgerichte opleidingen voor voldoende goed opgeleide en gekwalificeerde vakkrachten in de bouwbranche regio Apeldoorn, Brummen en Epe. Wij zijn onderdeel van een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven. In Nederland zijn bijna 30 Bouwmensen vestigingen.

Het juiste adres
Bouwmensen Apeldoorn leidt op voor de toekomst. Bouwmensen zorgt met moderne, goede en praktijk gerichte opleidingen voor voldoende goed opgeleide en gekwalificeerde vakkrachten in de bouwbranche.

Bouwmensen is het juiste adres voor:
– Bouwopleidingen voor jongeren
– Uitzendkrachten
– Cursussen en trainingen voor vaklieden
– Scholingsplan en loopbaanontwikkeling
– Ontwikkelen personeelsbeleid en Advies op maat

Leerlingen opleiden
Wil jij een mooi vak leren met toekomstmogelijkheden? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Bouwmensen! Lijkt het je leuk om in de bouw te werken, om nieuwe bouwwerken te maken of onderhoudswerk te doen aan oude gebouwen? Werken en leren tegelijk spreekt jou aan? Net als lekker buiten aan de slag en de handen uit de mouwen steken? Dan is een opleiding bij Bouwmensen echt iets voor jou!

Bij ons leren en werken leerlingen tegelijkertijd (BBL). Theoretisch leren ze bij Aventus. Praktisch leren ze op leerwerkplekken bij erkende leerbedrijven. Leerlingen van het VMBO theoretische leerweg en Havo 3, 4 of 5 kunnen in vijf jaar tijd bij Bouwmensen drie erkende diploma’s halen: basisberoepsopleiding timmeren, de vakopleiding timmeren en het diploma voor uitvoerder bouw.

Bij Bouwmensen gaan theorie en praktijk hand in hand. Je zit dus niet de hele week op school. Tijdens de opleiding staat de praktijk centraal. Een unieke combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor het échte werk.

Bouwmensen zij-instroom
Bouwmensen daagt leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit om in een prettige omgeving een prachtig vak te leren; een eerlijk ambacht, werken met je handen, iets creëren. Een beroep waar je blij van wordt. Je doet werkervaring en vaardigheden op in de bouw met behoud uitkeringen en bent na de opleiding in staat om onder begeleiding van een professional het vak uit te oefenen. De opleiding is gericht op langdurige en vakbekwame inzet. Bouwmensen Apeldoorn geeft je een unieke mogelijkheid om aan de slag te gaan! Pak die kans: aan de slag!

Vakmasters Salland Stedendriehoek
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijke werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Of ben je op zoek naar een baan? Vakmasters Personeelsdiensten is dé leverancier van flexpersoneel in de bouw. Werkgever en werknemer vinden elkaar bij Vakmasters. Bouwmensen Apeldoorn brengt de perfecte match tot stand tussen werkgever en werknemer.

Vakmasters levert de volgende diensten:
– Uitzenden
– Detacheren
– Werving en Selectie
– Outplacement
– Trainingen

Cursussen en trainingen
De bouw is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Is uw personeel toe aan een opfriscursus? Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor (bij)scholing van werknemers van lid-bedrijven en organiseren diverse praktijktrainingen en cursussen op zowel vakinhoudelijk gebied als op het gebied van samenwerken en communicatie. Vaklieden maken er kennis met de nieuwste materialen en technieken of leren bij op het vlak van planning, organisatie, communicatie, kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden, veiligheid en automatisering. Er zijn cursussen voor zowel bouwplaatspersoneel als voor UTA-medewerkers. Uw medewerkers nemen deel op basis van open inschrijving. Bouwmensen Apeldoorn adviseert ook over maatwerktrajecten.

Bouwloopbaan loket
Je toekomst in eigen hand? Samen bekijken we de opties. Wat wil je, wat kun je en vooral, waar wordt je blij van? We geven een direct en krachtig advies waarmee jij aan de slag kunt en dat aansluit bij de behoefte van bouwbedrijven. Wanneer je al weet in welke richting je een opleiding zoekt, dan kun je ook een kijkje nemen op de site van Bouwopleiders waar 9 opleidingsinstituten hun opleidingen presenteren. Daar vind je advies bij het maken van de juiste loopbaankeuze. Is de keuze voor een opleiding minder eenvoudig, neem dan contact met ons op. Bouwmensen Apeldoorn: voor assessments, loopbaanpad trajecten, loopbaancoaching en arbeidsgeschikheidstrainingen.

Maak werk van jouw bouwtalent en meld je aan bij Bouwmensen Apeldoorn.

Bouwmensen Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 69-B
7322 AJ Apeldoorn
www.bouwmensen-apeldoorn.nl
Telefoon: [055] 366 4587
info@bouwmensen-apeldoorn.nl

- Advertentie -