Directeuren Jurik Okma en Arno van Dijk van JWS Alles voor kantoor in Raalte kiezen voor de lange termijn. “We hebben het pas goed gedaan als een klant over vijf jaar opnieuw voor ons kiest. Dan hebben we onze beloften waargemaakt.”

JWS Alles voor kantoor is de oudste Konica-Minolta dealer van Nederland en sinds dit jaar juli ook actief als dealer van Xerox. Het bedrijf doet het goed, ondanks de recessie was 2013 het beste jaar ooit. “We staan nog steeds het liefst met de voeten in de klei, ook al zijn we directeur. Klantcontact is het mooiste wat er is, daar draait het om”, zegt Okma. “Daarnaast is de mentaliteit: niet zeuren maar poetsen, de klant staat voorop. Wat dat betreft is er in de zes jaar van ons bestaan niets veranderd.” Een ander punt waar Okma en mededirecteur Arno van Dijk aan hechten, is transparantie. “De copiermarkt is een cowboymarkt, waar ondoorzichtigheid troef is. Wij doen het anders en maken voor de klant de details van lease- en onderhoudscontracten inzichtelijk. Dat schept vertrouwen en wordt gewaardeerd.”

Een softwarepakket biedt klanten bovendien duidelijkheid over hun printkosten en afdrukstructuur. Dat die insteek aanspreekt, blijkt uit het feit dat sommige klanten al meer dan 35 jaar zaken doen met JWS Alles voor kantoor. “Wij zijn met elf medewerkers een kleinschalig bedrijf, dat inzet op betrouwbaarheid. We zijn niet uit op targets of provisies, maar willen over vijf jaar weer een nieuwe machine verkopen aan een klant op basis van wat we in die tijd voor hem betekend hebben”, verklaart Van Dijk. Ondernemers die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, kunnen hier ook invulling aan geven op het gebied van kopieerapparaten. Okma: “De nieuwe machines van Minolta zijn 25 procent zuiniger met energie dan gelijkwaardige modellen van de concurrent. Ook in de slaapstand besparen ze op stroom.” Tevens merken beide Raalter ondernemers dat de markt steeds langer wacht met beslissen over de aanschaf van een nieuw apparaat. “En als het besluit dan is genomen, willen klanten meteen snel”, lacht Van Dijk. “Wij leveren dan ook 90 procent vanuit voorraad en kunnen snel schakelen. Maandag bestellen, dinsdag draaien, die flexibiliteit bieden wij.”

JWS Alles voor kantoor doet het dus anders. Benieuwd hoe anders? Beide directeuren dagen u uit: voor een kwartier van uw tijd plus een kop koffie vertellen zij u graag meer over hun manier van zakendoen.


 

JWS Alles voor kantoor
Overkampsweg 20,
8102 PH Raalte
Tel. 0572-381560
info@jwsraalte.nl
www.jwsraalte.nl

 

- Advertentie -