Dit is het credo van de Deventer Facebook marketeers van Knox FBM. Volgens Roel Elsman en Patrick Nijhuis kunnen ondernemers meer dan ooit hun voordeel doen met Facebook marketing. Knox FBM helpt bedrijven bij het segmenteren van targetgroepen om deze vervolgens te bereiken met effectieve en efficiënte campagnes. Op deze manier komen bedrijven gegarandeerd prominent op de tijdlijn bij hun doelgroep.

in Nederland is Facebook niet meer weg te denken uit onze samenleving. Maar Facebook is meer dan een platform met veel gebruikers. Het grootste sociale medium ter wereld beschikt namelijk over enorme hoeveelheden data. Data waar ondernemers hun voordeel mee kunnen doen. Knox helpt ondernemers hierbij. Of u nu uw sales wilt verhogen, een actie onder de aandacht wilt brengen, naamsbekendheid wilt vergroten of een sterke branding wilt genereren, Facebook is het beste kanaal en Knox de juiste partner. Met KNOX maakt u optimaal gebruik van de zakelijke mogelijkheden die Facebook biedt.

Speciaal voor het MKB heeft KNOX FBM een aantal interessante pakketten samengesteld waarmee u al uw doelstellingen op Facebook verwezenlijkt. Meer weten over Knox en over de mogelijkheden van Facebook voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij praten graag over onze passie!

 

KNOX Facebook marketing

Zweedsestraat 8a16,
7418 BG Deventer
Tel. 0570-600499
Mob. 06-46144645
www.knoxfbm.nl

- Advertentie -