Arbeidsrecht. Dat is mijn vak. Vaak bellen ondernemers mij pas als er problemen zijn met personeel. Voor die problemen zoeken wij samen een passende oplossing; als het kan in overleg, als het moet met procederen. Maar dan is de brand al uitgeslagen. Veel problemen waren te voorkomen als bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst up-to-date was, disfunctioneren adequater was aangepakt, ziektebegeleiding beter was verlopen…

Ondernemers hebben meer baat bij een proactieve aanpak: ik stel contracten voor u op die in de pas lopen met het (nieuwe) arbeidsrecht en begeleid u als een medewerker niet goed functioneert. Verder houd ik u actief op de hoogte van de steeds veranderende regels in het arbeidsrecht, ook in uw branche. Wij wachten niet meer af tot de brand uitbreekt, dat voorkomt veel ellende!

Weet ú wat de regels zijn voor het overeenkomen van een proeftijd? Of voor een non-concurrentiebeding? Hoe de huidige ketenregeling eruit ziet? Wat van u wordt verwacht als uw werknemer ziek wordt? En hoe dat allemaal in uw branche is geregeld?

Graag maak ik met u kennis om samen uw “personeelskast” door te lopen. Die kennismaking kost u niets en ik kom graag naar u toe. Zodat u zich volledig kunt richten op uw ondernemerschap. Met zoveel personeel als u wenst.

Bart Sanders advocaat
info@bartsandersadvocaat.nl – bartsandersadvocaat.nl – 0575 570 200

- Advertentie -