Er zijn slechts twee woorden nodig om Hotel landgoed Ehzerwold te omschrijven: natuurlijk
goed! Het hotel is prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse achterhoek.
bij ons staat persoonlijke aandacht voor de gast nog altijd voorop. Geniet van een welverdiende
vakantie of breng uw zakelijke bijeenkomst door in een comfortabele omgeving waar
groen, rust en ruimte regeren.

Landgoed Ehzerwold bestaat al meer dan 100 jaar, ooit begonnen als ziekenhuis en later als sanatorium voor tbc-patiënten. Er zijn nog vele unieke elementen te zien in het pand. Tegenwoordig is Landgoed Ehzerwold een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, workshops, bedrijfsfeesten of borrels. 18 multifunctionele zalen, 11 discussiekamers, een theaterzaal en 115 moderne tweepersoonskamers bevinden zich in de parktuin. Iedere gast geven we een warm onthaal. Het hotel beschikt over een restaurant met serre waar dagelijks naast het ontbijt een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge waar men ook een lunch kan nuttigen.

iets te vieren?
Van een groot personeelsfeest of een jubileumfeest tot een afdelingsuitje of gezellige borrel. Hotel Landgoed Ehzerwold is een kleurrijke locatie voor alle feesten/gelegenheden die het vieren waard zijn. Of u nu kiest voor de gezellige Bailey met bruine bar, de prachtige Serre of de sfeervolle IJsselzaal, we kleden iedere festiviteit tot in de puntjes voor u aan met desgewenst muziek en entertainment.

Vergaderen in de natuur
Weelderige bossen, uitgestrekte weilanden en akkers. De natuurlijke omgeving van Hotel Landgoed Ehzerwold spreekt tot de verbeelding. Tegen deze achtergrond is uw vergadering, trainingsweekend, conferentie of presentatie een unieke belevenis in een inspirerende ambiance. Of u nu met een collega of een relatie wilt overleggen of een bijeenkomst voor 200 personen wilt organiseren; het kan allemaal op ons landgoed. Er staan 18 moderne, functionele zalen, 11 discussiekamers en een theaterzaal tot uw beschikking, allen voorzien van veel daglicht en met uitzicht op onze parktuinen. Tevens bieden het grote terras, de parktuin of de bossen van het landgoed veel buiten mogelijkheden van een wandeling tot workshop Boogschieten of Graffiti. Er is altijd wel een leuke activiteit te verzinnen die past in uw programma. In de zalen zijn diverse vergaderopstellingen en combinaties van zalen mogelijk. Alle zalen zijn voorzien van airco, telefoon en wifi. Audiovisuele hulpmiddelen als een beamer, flip-over en scherm staan gebruiksklaar voor u in de zaal.

- Advertentie -