Zoals u weet is Driesteden BUSINESS het grootste en best gelezen businessmagazine van uw regio. Onlangs is het verspreidingsgebied uitgebreid met de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk. Driesteden BUSINESS bereikt alle belangrijke ondernemers, managers en andere beslissers in de brede regio.

Breid uw business uit met het zakennetwerk van Driesteden Business
Driesteden BUSINESS is veel meer dan een zakenmagazine. Tijdens onze vele netwerkevenementen kunt u op een ontspannen manier contacten leggen met collega-ondernemers. Onze vertrouwde website hebben we vervangen door een online platform, waar u op diverse manieren uw bedrijf kunt promoten en op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen in de bedrijvige regio.

Gratis service: uw bedrijf in de regionale ondernemersindex
Ga naar www.driestedenbusiness.nl en voeg uw bedrijfsinformatie gratis toe aan onze ondernemersindex, zodat andere ondernemers in de regio u sneller kunnen vinden. Het geheel vernieuwde online platform van Driesteden BUSINESS heeft u nog veel meer te bieden. Hieronder een aantal aansprekende voorbeelden.

Video’s
Met elke maand gemiddeld meer dan 3.000 unieke bezoekers en ruim 5.000 paginaweergaves is de belangstelling voor de website van Driesteden BUSINESS groot en groeiend. De video’s op de site vormen een populair onderdeel. Er zijn zowel interessante inkijkjes in diverse regionale bedrijven te bekijken als boeiende reportages van netwerkevenementen.

De Sterkste Schakel
Driesteden BUSINESS is organisator van ‘De Sterkste Schakel’. De jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf in de regio. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten worden namelijk genomineerd door andere bedrijven. U bent van harte welkom om via de website uw meest gewaardeerde businesspartner als kandidaat aan te melden. U mag ook meerdere kandidaten aanmelden.

Zien en gezien worden Zien en gezien worden is essentieel bij zakendoen. De activiteiten van Driesteden BUSINESS vormen het platform voor ondernemers die geïnformeerd, geïnspireerd, gezien en gehoord willen worden.

U kunt optimaal profiteren van alle mogelijkheden die Driesteden BUSINESS u kan bieden. Als u zich aanmeldt als Special Member of als Premium Member maakt u ten volle gebruik van de vele activiteiten die Driesteden BUSINESS ontplooit en van heel veel commerciële en financiële voordelen. U kunt kiezen uit twee pakketten. Het lidmaatschap van Driesteden BUSINESS is voorbehouden aan beslissers van organisaties met twee of meer medewerkers.

 

- Advertentie -