Fa. Veldwijk bestaat al 25 jaar en is de grootste speciaalzaak van Nederland. Wij leveren een groot assortiment aan Sportprijzen, Relatiegeschenken en Promotiekleding. Bij ons is persoonlijk advies nog normaal. Wij werken met een team van specialisten op het gebied van ontwerpen, graveren, borduren en zandstralen. Wij staan voor u klaar met een supersnelle levering en lange openingstijden (6 dagen per week).

Van luxe bokalen tot houten wandborden
Bij Sportprijzen kunt u denken aan luxe bokalen, glazen awards, business beeldjes, bekers, medailles en nog veel meer. Wij produceren onze bekers zelf in alle soorten, maten en prijsklassen. Naast onze standaard uitgebreide collectie, kunnen wij ook beelden op aanvraag maken. Dit is mogelijk geheel naar eigen ontwerp. Ook medailles hebben wij in standaard uitvoeringen, maar kunnen ook in eigen ontwerp gemaakt worden. U betaald bij ons geen stempelkosten. De medailles worden voorzien van een oog met eventueel een halslint. De achterkant kunnen we eventueel voorzien van een inscriptie. Het geheel kunnen we leveren in een bijpassend doosje. Metalen en houten wandborden worden gegraveerd met uw eigen logo/ontwerp. Dit is ook mogelijk in full colour.

Persoonlijk advies
Onze showroom trekt veel klanten voor persoonlijk advies en veel klanten willen graag zien wat ze kopen. Dit zijn de voordelen van een showroom. Wanneer het gaat om kleding, is het een groot voordeel dat in onze showroom de kleding in verschillende maten en kleuren hangt.

Graveerinrichting
Wij beschikken over een eigen graveeratelier met een groot machinepark. Waaronder 3 laser graveermachines voor het bewerken glas, hout en kunststof. Ook hebben wij 2 mechanische graveermachines voor het graveren van medailles, plaatjes en bijvoorbeeld pennen.Voor industrieel graveerwerk zoals paneelplaten, gebruiken wij onze 3 freesbanken.En dan hebben we nog een hand graveermachine voor het graveren van ronde dingen zoals bekers.

Promotie en bedrijfskleding met borduring
Voor uw borduurwerk, kunt u terecht in ons eigen borduuratelier met 3 verschillende machines. Waaronder een 1-kops computergestuurde borduurmachine voor handdoeken, badjassen en ander badtextiel. Ook hebben we een 1-kops machine voor uitgebreidere teksten en/of logo’s, deze machine heeft een capaciteit voor 15 kleuren. Wanneer het gaat om grotere orders en het liefst natuurlijk een snelle levertijd, dan komt onze 4-kops borduurmachine van pas. Deze is ook geschikt voor 15 kleuren en kan 4 logo’s tegelijk borduren. U kunt dus bij ons terecht voor al uw promotie- en bedrijfskleding.


 

Fa. Veldwijk Sportprijzen, Relatiegeschenken, Bedrijfs- Promotiekleding & Graveerwerk
H.W. Iordensweg 30,
7391 KB Twello
0571 – 271593
info@veldwijktwello.nl www.veldwijktwello.nl

- Advertentie -