“Als mobiliteit ergens letterlijk en figuurlijk een breed begrip is, dan is het bij ons. Verhuur van personenwagens, van bedrijfswagens, een volledig geoutilleerd professioneel garagebedrijf voor onderhoud, een truck- en een carwash… Het is allemaal in eigen huis. In eigen huizen, want we hebben inmiddels 8 vestigingen. Niet zo gek dus dat wij ons dé mobiliteitspartner voor de regio noemen.” Wij is Autoverhuur Bultman, bij monde van directeur/eigenaar Dave Bultman.

Van alle markten thuis
“Om onze breedte op het gebied van mobiliteit te onderstrepen, zijn wij van de partij met een heel kleine auto en een grote(re) vrachtwagen. Om maar aan te geven dat wij – klein en groot, personen- en goederenvervoer, particulier en bedrijfsmatig – van alle markten thuis zijn.”

“Over mobiliteitspartner gesproken, wij zijn Hertz-agent. Dankzij dit partnership kunnen wij alle personenauto’s leveren. Ook in de vorm van mini-lease voor particulieren. Daarbij zijn wij aangesloten bij DAV, wat staat voor de autoverhuurders.nl. Dat is een landelijk opererend netwerk van autoverhuurbedrijven met inmiddels zo’n 30 locaties en 20 partners.”

Landelijke mobiliteit
Door daarin te participeren zijn wij – zelf toch vooral actief in het oosten en, iets minder, in het noorden van ons land – in staat om klanten landelijke mobiliteit te kunnen garanderen. Met name waar het gaat om bedrijfswagens.” “In onze optiek betekent mobiliteit ook vrijheid. Welnu, niets zo vrij natuurlijk als het huren van een auto. En wie bij mobiliteit denkt aan het delen van auto’s: huren is natuurlijk het toppunt daarvan. Waarmee maar gezegd is dat huren, dat wij dus, al sinds jaar en dag een toonbeeld zijn van mobiliteit.”

Economische vrijheid
“Waar ik bij huren ook meteen aan denk: aan economische vrijheid. In die zin dat huren bedrijven in staat stelt om qua wagenpark te groeien, zonder bedrijfswagens te hoeven kopen. Wij merken dan ook, zeker nu de economie weer enigszins in de lift zit, een groei in bedrijfswagenverhuur. Want juist door te huren zijn bedrijven flexibel en kunnen ze meeliften met en meeprofiteren van de economische groei. Zonder dat ze daarvoor vaak stevige investeringen hoeven te doen in een of meer bedrijfswagens.”

- Advertentie -