Op dinsdag 5 april 2016 vindt voor de 10e keer De Deventer Beursvloer plaats. Vanaf 16.30 uur ontmoeten bedrijven, maatschappelijke organisaties en bestuurlijk Deventer elkaar in het pand van Klein Beernink te Deventer. Een bijzondere editie om terug te blikken maar vooral ook vooruit te kijken naar hét maatschappelijke evenement van het jaar!

Thema en doel
De 10e editie van de Beursvloer Deventer heeft als thema ‘Geluk’. Een mooie toevoeging aan een evenement waar maatschappelijke behoeften worden ‘verhandeld’ maar waar bovenal de gunfactor van doorslaggevend belang is. Het doel is ruim 100 sterke matches te sluiten met een totale Beursvloer waarde van 100.000 euro. Met de kennis en ervaring van voorgaande jaren moet dit lukken. Deze uitdaging gaan we in Deventer met elkaar aan!

Het programma
Om exact 17.00 uur opent Burgemeester Heidema officieel de Beursvloer. Vertegenwoordigers van de vraag- en aanbod kant vinden elkaar, met behulp van hoekmannen, op de snelle en dynamische beursvloer. Na precies een uur wordt de balans opgemaakt en het eindresultaat bekend gemaakt. Vanaf 18.00 uur tot 19.30 uur is er een feestelijke borrel voor alle gasten.

Waarom meedoen?
Meedoen aan de Beursvloer laat de maatschappelijk betrokken kant van een organisatie zien. Een kant van succesvol ondernemerschap dat door steeds meer bedrijven bewuster, pragmatischer en doelgerichter wordt ingevuld. Het Beursvloerconcept stelt organisaties in de gelegenheid juist díe sociale kant van ondernemen te concretiseren en uit te werken. Naast het leggen van contact, ontstaat soms een langdurig partnerschap tussen bedrijf en organisatie. Meedoen geeft energie en voldoening waarbij het draait om de gunfactor en geluk, niet om geld!

Wie organiseren de Beursvloer Deventer?
BuroMBO Deventer is de organisator van de Deventer Beursvloer 2016. Samen met een groep ambassadeurs uit verschillende geledingen van lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven wordt de Beursvloer uitgedragen en tot uitvoer gebracht. De gemeente Deventer, MKB Deventer en De Deventer Kring van Werkgevers faciliteren de Beursvloer Deventer.

Informatie en deelname
Voor deelname in of betrokkenheid bij deze Beursvloer Deventer neemt u contact op met Amy van der Hoeven van BuroMBO via Amy@burombo.nl Opgeven voor deelname aan de Beursvloer Deventer kan rechtstreeks via de site www.burombo.nl\beursvloer

Tot ziens op 5 april 2016!

 

 

- Advertentie -