Nieuws

11-04-2024 09:47

European New Power Summit op 30 mei

Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van systeemintegratie, energie-opslag en elektrisch laden bij Industriepark Kleefse Waard in Arnhem (IPKW). Tijdens de Europese New Power Summit staat energie-innovatie centraal in alles wat we doen. Missie van het event is om de nieuwste oplossingen voor systeemgeïntegreerde elektrificatie te verbinden met de huidige en toekomstige uitdagingen. Alles om bij te dragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDGS).

Maak kennis met internationale marktleiders, beleidsmakers, jong talent, startups en investeerders om gezamenlijk te bouwen aan een duurzamere en inclusievere toekomst. Oplossingen voor systeemgeïntegreerde elektrificatie in Europa worden tijdens ENPS besproken en versneld. Op 30 mei zijn innovatieve energiebedrijven met internationale allure gastheer van deze top, waaronder Tennet, DNV, KEMA en Elestor. Ook veel start-ups en scale-ups, kennisinstellingen en overheid sluiten zich aan.

Nederland staat bekend om kennisdeling. Naast de top op 30 mei organiseren we ook bedrijfsbezoeken aan onder meer Kema Powerlab, Tennet Controlroom en Connectr innovation lab.

De European New Power Summit wordt samengesteld door alle drie de technische universiteiten in Nederland.

Meer informatie en tickets via de website.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by